A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Малютянська гімназія Боярської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Обласний природоохоронний флешмоб з висадки дерев «Дерево Героя»

Вихованці гуртка "Джура" рій "Відвага " 10 квітня 2024 року взяли активну участь у проведенні обласного природоохоронного флешмобу з висадки дерев «Дерево Героя», ініційованого Центром творчості дітей та юнацтва Київщини,приуроченого Всесвітньому Дню Землі, у рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського «Зелена країна» та ініціативи «Ліси Героїв» Столичного лісового офісу ДП «Ліси України». На території закладу було висаджено 2 плодових дерева та 4 інших (Дві Липи, Горобина, клен) на знак вшанування пам'яті захисників-випускників гімназії ,які загинули у російсько-українській війні: Тищенко Руслан, Беляк Максим .

14:35 10.04.2024

Територіальна національно-патріотична квест-гра «У пошуках козацького скарбу»

3 квітня 2024 року у Малютянській гімназії було проведено територіальну національно-патріотичну квест-гру «У пошуках козацького скарбу». На заході були присутні почесні гості: заступниця міського голови Боярської територіальної громади Ульянова Наталія Юріївна; начальник Управління освіти Боярської міської ради Шульга Валерій Володимирович; головний спеціаліст відділу якості освіти та освітньої діяльності Управління освіти Боярської міської ради Мирончук Оксана Михайлівна; доктор педагогічних наук, професор, завідувач лабораторії національно-патріотичного виховання Інституту проблем виховання НАПМ України Журба Катерина Олександрівна; кандидат педагогічних наук, старший дослідник, старший науковий співробітник лабораторії національно-патріотичного виховання Інституту проблем виховання НАПМ України Шкільна Ірина Миколаївна;

21:00 04.04.2024

Зустріч із психологом нашого закладу - Киричук Людмилою Євгенівною.

26 березня відбулася зустріч із психологом нашого закладу - Киричук Людмилою Євгенівною. Спілкувалися про особливості надання психологічної допомоги підліткам. Отримали багато цікавої інформації, взяли участь у різноманітних психологічних іграх, які спрямовані на емоційне розвантаження та зближення колективу. Дякуємо за плідну співпрацю.

19:15 26.03.2024

Педагогічна рада колективу Малютянської гімназії

25 березня в Малютянській гімназії було проведено педагогічну раду. Обговорювали питання вдосконалення процесу виховання учнів через моделювання виховної системи класу. Також наголосили на тому, що інклюзивна освіта - це особливий напрямок сучасної педагогіки. Розглянули особливості організації навчально-виховного процесу в умовах креативної освіти через інклюзивне навчання в гімназії.

18:25 25.03.2024

Тренінги з профорієнтації, офіційного працевлаштування та відкриття ФОП, самопрезентації, командної роботи та цифрової грамотності.

Молодіжна організація YMCA Боярка 6-7 березня провели тренінги для учнів 7-9 класів з профорієнтації, офіційного працевлаштування та відкриття ФОП, самопрезентації, командної роботи та цифрової грамотності.

14:38 10.03.2024

Шевченківські дні 2024

9 березня 2024 року виповнюється 210 років від дня народження українського письменника, художника, громадського діяча Тараса Шевченка. В Україні ювілей Кобзаря відзначають поетичними читаннями, художніми виставками, вікторинами та екскурсіями.

14:46 08.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень