A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Малютянська гімназія Боярської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

День Соборності України

22 січня виповнився 101 рік з дня проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Ця подія посідає важливе місце на сторінках нашої історії, адже збулися мрії українців на вільне життя в самостійній соборній незалежній державі. З нагоди Дня Соборності України у Малютянській ЗОШ І – ІІ ст. відбувся урочистий захід, який підготували учні 5-8 класів на чолі з вчителем історії Клименко Тетяною Василівною та педагогом-організатором Харламовою Юлією Володимирівною. Також учні 2-4 класів намалювали яскраві малюнки, приурочені до Дня Соборності. День Злуки актуальний і в наші дні. Адже знову над Україною нависла небезпека розбрату, знову проливається кров, знову ми відстоюємо право нашої держави на цілісність і незалежність. Саме тому ми повинні бути свідомими, бо саме в єдності дій і соборності душ можемо досягти величної мети – побудови вільної, демократичної держави. Коли ми єдині – тоді ми сильні!

16:38 22.01.2020

Тренінг для класоводів та класних керівників

15 січня 2020 року в Малютянській ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся тренінг для класоводів та класних керівників "Корегування планів роботи класних керівників за результатами дослідження по програмі "Універсал". Проводив тренінг автор програми "Універсал" - Киричук Валерій Олександрович.

17:34 15.01.2020

Новорічне свято

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.

20:18 27.12.2019

Свято Миколая

20 грудня до учнів Малютянської ЗОШ І-ІІ ст. завітав Святий Миколай! Четвертокласники підготували цікаве та повчальне свято для школярів початкової школи. Окрім Миколая на святі були й інші казкові герої: янголятка, чорти та вітер. Діти співали пісні та розповідали Святому Миколаю вірші, відгадували його загадки.

14:38 20.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень