A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Малютянська гімназія Боярської міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч із дитячим письменником та сапером Сергієм Володимировичем Гридіним

6 лютого учні 8-9 класів завітали до музею Миколи Пимоненка та зустрілися із цікавою особистістю - дитячим письменником Сергієм Володимировичем Гридіним. Але розмова була аж ніяк не про мистецтво. Пан Сергій - військовий ЗСУ, сапер. Він показав дітям різновиди вибухонебезпечних предметів, розповів алгоритм дій у разі виявлення таких речей та поділився особистим досвідом роботи розмінувальника. Ця тема актуальна та дуже важлива. Дякуємо панові Сергію за цікаву зустріч. Щира подяка бібліотекарю Малютянської сільської бібліотеки Надії Адамівні за організацію заходу.

16:00 06.02.2024

День Збройних сил України - 2023

6 грудня ми відзначаємо День Збройних сил України. Це свято тих, хто просто зараз боронить нашу країну від підступного ворога. Свято тих, завдяки кому ми можемо жити, працювати, почуватися в безпеці.

16:00 06.12.2023

Міжнародний день волонтерів - 2023

5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів. Свято було засноване Генеральною Асамблеєю ООН в 1985 році. Волонтери - це добровольці, які без будь-якої нагороди трудяться на благо суспільства і батьківщини.

16:00 05.12.2023

Спортивні змагання "Cool games" "Учнівська ліга" Здорова Україна" "Ліга сміливих"

22 листопада учні 6 класу Малютянської гімназії взяли участь у спортивних змаганнях "Cool games" "Учнівська ліга" Здорова Україна" "Ліга сміливих". Наша команда посіла ІІІ місце з шести команд. Щиро вітаємо наших діток. Так тримати!

12:30 24.11.2023

Всесвітній день доброти - 2023

Всесвітній день доброти – міжнародний день, який відзначається щорічно 13 листопада. День доброти – чудова можливість знайти час на хороші вчинки для людей та тварин. Добро врятує світ та з’єднає народи, тому що воно закладене в людській природі, саме тому робити гарні вчинки може кожен. Творити добро зовсім не важко, але в результаті люди наповняться співчуттям та добротою один до одного.

13:30 13.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень